Curioseum te Usseln

U kunt de kriebels krijgen of lachen, hier kunt u beide op hetzelfde moment doen. Je comfortabel voelen of griezelen in onze zalen, tussen heerlijke aap hersenen in blikjes, een ongerepareerde Lunar Rover en verschillende skeletten.Ontdek het atelier van een schoenmaker en een slang-pool. Wij hebben ook gebruikte prothesen en mobiele telefoons in XXL. In veel gevallen zijn er altijd originele en niet onmogelijk verzamelbare objecten. Alle deze exposities werden georganiseerd door Hans Schlömer altijd stijlvol en in hun oorspronkelijke uiterlijk vertoont.

Er worden hier ook allerlei oldtimers tentoon gesteld van oude auto s tot trekkers of zelfs vliegtuigen. Komt u eens kijken naar deze abstracte en vreemde tentoonstelling. Bizarre werelden ontmoeten elkaar hier. Waarvan de oorsprong is in het donker ligt en is nu helaas niet altijd meer precies te begrijpen.

Openingstijden zijn; van November tot April en feestdagen van 10.00 tot 17.00.Van Mei tot Oktober van 10.00 tot 18.00 https://www.curioseum-willingen.de/