Willingen, Harley Davidson Festival 2020

Cool, cooler, coolst... Harleyfans en liefhebbers van andere motormerken kunnen zich helemaal uitleven tijdens de Bike Week in het derde weekend van juli.

Willingen gaat los: Van 9 tot 12 juli 2020 komen duizenden motorliefhebbers gedurende vier dagen bijeen op het 30.000 m2 grote festivalterrein voor de Bike Week.

Bezoekers kunnen uitkijken naar een fantastisch showprogramma, met alles wat een motorfan maar kan wensen. Foodtrucks, BBQ-smoker, streetfood, hotdogs, maar ook spiesjes en steaks maken het plaatje in culinair opzicht af. De motoren staan natuurlijk centraal. Van exotisch tot uniek tot doodgewoon, motorrijders vinden hier genoeg om over te praten of zich over te verbazen. In het grote HD Dealer Area presenteren HD-handelaren de nieuwste motoren en accessoires. Verschillende motoren zijn beschikbaar voor proefritten door het mooie Sauerland.

In de feesttent “Bikers Inn”, een 2000 m2 grote, overdekte feestlocatie met sektbar, cocktailbar en bier van het vat, kunt u tot in de kleine uurtjes blijven hangen.


https://www.bike-week-willingen.de/